trešdiena, 2011. gada 2. marts

acting out.


Ziniet, cilvēks dzīvo savu mierīgo/trauksmaino/skaisto/ikdienišķo dzīvi. mostas, piemēram, 6:45, ved ārā suni, knakstās ap brokastu maizi/putru, omleti, dodas ceļā uz..
Un tad vienā dienā cilvēks sāk just tādu dīvainu īdēju kaut kur tur - iekšienē. tas iekšā tur dīdās un arvien biežāk pieslēdzas ar savām antenām vai kādiem citiem vadiem procesam, ko sauc par jušanu. Tad nu cilvēks pēc kāda laika, kad īdējs uzstāj, pieslēdz to procesam - domāšana un mēģina saprast, ko tas tur iekšā grib.

izdejoties?
izskrieties?
iemīlēties?
apreibt no ruma ar kōlas klātbūtnes organismā?
sakašķēties?
rakt sniegu?
gūt baudījumu?

...

Ko Tavs idējs šobrīd grib? manējais dikti vēlas vai nu pirmo vai ceturto. nevaru saprast. vēl tirgojos. abus, velns, gribētos. :) šodien gan gūšu baudījumu no kultūras mākslas, tad skatīšos, ko īdējs par to saka.

piebildīšu: par acting out sauc izlādi darbībā, kad cilvēks trauksmi, spriedzi aktīvi izreaģē uz āru, piemēram, vīrieši bieži vien tad iesaistās kautiņos. tetovējumi, sevis caurumošana (autoagresija), uzsmēķēšana, piedzeršanās ir klasika iepriekš teiktajam.


Lai diena sniedz gandarījumu!

Evita

p.s. šorīt satiku puišus parkā, kuri nebeidza priecāties, ka nav -19c. man arī neticīgi vēl jautāja, vai ir plusā? es nezināju. bet teicu, ka arī jūtu to pašu, ko viņi. parkā arvien vairāk ir sarodušies čivinātāji, un tas sāk skanēt. pirms laika bija pavisam spocīgi kluss.

bilde no m4bmarketing.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Viens, divi, trīs un Tu esi brīvs

Labdien, labdien, mīļie, dārgie un attālie! Es nezinu, kā jums, bet mana ikdiena ir uzņēmusi labu tempu un ātrumu. Patīk. Man vienmēr ...