svētdiena, 2010. gada 21. februāris

good morning...

Tallina sāk liidzināties Ziemeļpolam. mashiinas ieputinātas, kupenas varenas, cilvēki satuntuļojushies - citi bauda, citi pretojas...
vakar braucu no riigas uz tallinu. sajutos kā skudriņa. vējsh tādu sniega danci izveda. skatiijos un briiniijos. un mazliet luudzos, lai dejā mani neierauj. lai benziins nebeidzas, lai mājās sagaida ar vakariņām. un ziniet, lūgums tika uzklausiits.
veel vakar biju interesantā lekcijā. uzzināju tādas lietas, kas man deva iespēju padomāt un paprātot. to, ka mūsdienu problēma ir plastiskā ķirurģija, tas jau, sķiet, tomēr ir nojaushams, bet tā tomēr tik un tā ir un paliek problēma. dismorfofobija (bailes izskatiities negliitam) saistās ar absolūti vāju ego spēku, ar meiteņu (arii noteikti puishu)zemo pashvērtējumu, bailēm tikt nepieņemtām, atstumtām... ziniet, kā tas aizsākās? ar vjetnamietēm, mazajām, smalkajām sievietēm, kuras kara laikā vēlējās patikt un vēlējās savaldzināt amerikāņu kareivjus. tad viņas visādos veidos mēģināja palielināt savas krūtis, lai tās būtu neparastu formu un izskata. mērķis taču jāsasniedz, nu tad ar pilnu atdevi. iedomājieties? mazās vjetnamietes ar lielajām krūtiim. ticu, ka uzmaniibu viņas piesaistiija.
shobriid aktuāla problēma kļuvusi arii sho operāciju blaknes. ne tikai tas, ka organisms ciinās, lai vispār ko tādu saprastu un pieņemtu, bet vēl arii medikamentu lietoshana, ko dismorfofobijas upuri lieto, lai pārvarētu saapes utt. tie lielā mērā atstāj iespaidu uz imūnsistēmu, kā arii izraisa audzējus. bet ir, ir, protams, pasaulē piemēru, ka var nodziivot arii liidz 70 gadiem, sevi nepaartraukti uzlabojot (ceru, ka atradiishu shiis varones bildi, tad pievienoshu). taapeec meitenes un puishi, dariet kā un ko vēlaties, tikai atcerieties, ka juus esat upuri - reklāmas, savu vecāku, ārstu, savu baiļu... varbūt tomēr ir vērts, aiziet ar kādu parunāt un saprast, kas ir manas vēlmes patiesais cēlonis, kas man liek sevi nepieņemt, pirms ķerties pie skalpela.. reklāmas un kino industrija fantastiski prot cilvēkus apmulsināt. cik redzams mūsu tv reklāmās, tad, kļūstot vecākām, sievietes var rūpēties par trauku un veļas tiiriibu, tad jāizliidzina tās brrrriesmiigās grumbas, tad jārūpējas, lai nepūshas vēders, jo noteikti tā būs problēma, un briivajaa laikā - var liimēt protēzes.. vai nav atspoguļotas burviigas vecumdienas mums?
:)

burviigas briivdienas,
evita

p.s. par citām aktuālām un interesantām tēmām citu reizi, labi? ;)

dažas bildes (tanti vēl neatradu), kur cilvēki sevi uzlabojushi:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Viens, divi, trīs un Tu esi brīvs

Labdien, labdien, mīļie, dārgie un attālie! Es nezinu, kā jums, bet mana ikdiena ir uzņēmusi labu tempu un ātrumu. Patīk. Man vienmēr ...